Ingefära - MSM- Vårdsalva

Den smärtlindrande Ingefära MSM-vårdsalva med naturliga oljor är ett utmärkt effektivt botemedel mot muskelsmärta, ledvärk som artros och slitage, reumatisk smärta och fibromyalgi.

Ingefära har traditionellt använts för att lindra inflammatorisk smärta svullnad. MSM-svavelföreningen, som förekommer naturligt i människokroppen, är känd som ett byggmedel för att stödja vävnader som leder och ben. Svartpeppar och kamferolja får igång blodcirkulationen och påskyndar läkning och återhämtning. Juniper olja ökar ämnesomsättningen. Bivax och kallpressad ekologisk rapsolja återfuktar huden och håller den mjuk och smidig

Tillverkad i Finland, 100% naturlig produkt, handgjord.

Hur man använder: Gnid salvan tunt i det ömma området 2-3 gånger om dagen om det behövs. Krämen är idealisk för massage för att slappna av muskler och öppna muskelspasmer.

Innehåller: ekologiskypsiolja (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), bivax (Cera Flava), eterisk ingefärsolja (Zingiber Officinale Oil), kamferolja (Cinnamomum Camphora Bark Oil), svartpeppar eterisk olja (Piger Nigrum Oil), eterisk enbärsolja (Juniperus Communis Oil), johannesbrödolja (Hypericum Perforatum Oil), metylsulfonylmetan (Dimetylsulfon).

Välj en variant:

Pris från 290,00 kr