Magnesium Diasporal 400 20p

Artnr: 20502Finns i lagerVikt, kg: 0,164
Beskrivning av artikel
Magnesium Diasporal har nu en egen hemsida, välkommen att besöka den påwww.diasporal.se
Magnesium Diasporal 400 Extra innehåller 400mg rent magnesiumcitrat per stick. Organiskt och naturligt magnesiumcitrat i pulverform, lättlösligt i vatten. Högdoserat dryckgranulat med 400 mg magnesium per portion, fruktig apelsinsmak. Magnesium Diasporal innehåller rent magnesiumcitrat som är bundet till fruktsyror. Kroppen känner igen magnesiumcitrat lika naturligt som om man äter en frukt eller grönsak. Detta gör att Magnesium Diasporal 400 fungerar snabbt och naturligt.
Produktfördelar
Magnesium bidrar till
- att minska trötthet och utmattning
- normal energiomsättning
- normal muskelfunktion
- att bibehålla normala tänder
- att bibehålla normal benstomme
- nervsystemets normala funktion
- normal psykologisk funktion
Innehåll per dagsdos (1 portionspåse):
Magnesium 400mg som magnesiumcitrat (107% av RDI*)
Magnesiumcitrat, apelsinfruktpulver (maltodextrin, apelsinjuicekoncentrat 4,5%), citronsyra, kaliumvätekarbonat, apelsinarom, sukralos, riboflavin och rödbeta.
*RDI = Rekommenderat Dagligt Intag
Form
Dryckgranulat
Förpackning
Kartong med 20 portionspåsar á 5g = 100g
Dosering
1 stick dagligen. Töm innehållet i ett glas, häll på vatten och rör om.
Överskrid inte rekommenderad daglig dos.
Produktens egenskaper
Organiskt och naturligt magnesiumcitrat i pulverform, lättlösligt i vatten. Högdoserat dryckgranulat med 400 mg magnesium, frisk smak av apelsin. Magnesium Diasporal innehåller rent magnesiumcitrat som är bundet till fruktsyror. Kroppen känner igen citratet lika naturligt som om man äter en frukt eller grönsak. Detta gör att Magnesium Diasporal 400 EXTRA fungerar naturligt.
Användning av produkten
Magnesium Diasporal 400 EXTRA innehåller rent magnesiumcitrat vilket gör att den är biokompatibel. Magnesium är ett grundämne kroppen behöver som byggsten. Magnesium är en av de viktigaste mineralerna för olika metaboliska processer. Magnesium är viktigt för funktionen hos muskler och nerver. Magnesium är ett mineral som kroppen själv inte kan producera. Magnesium finns i bl.a. fullkornsmjöl, nötter och baljväxter. För vuxna rekommenderas ett dagligt intag med 375mg, som i allmänhet fås från vanlig blandkost. Riklig motion (svettning), bantning och stress ökar behovet av magnesium. Lätta muskelkramper, koncentrationssvårigheter, nervositet och trötthet är exempel på symtom som kan förekomma i samband med magnesiumbrist. Magnesium deltar i många olika enzymreaktioner i kroppen, i energiproduktion, i de mekanismer som får muskler att slappna av, samt vid uppbyggandet av benmassa. För att magnesium- reserven i benbyggnaden skall fyllas bör magnesiumtillskott användas i flera veckor. Vid fortsatt användning förekommer även magnesium fritt i blodcirkulationen, vilket ger extra kraft och välbefinnande. Magnesium Diasporal 400 EXTRA innehåller rent magnesiumcitrat. Det är ett magnesiumsalt i organisk form som väl sugs upp av kroppen. Magnesium Diasporal 400 EXTRA frigör magnesium direkt till en jonform (Mg²+), medan upptag av oorganiska magnesiumsalter kräver närvaro av tillräckligt med magsyra. Beroende på variationer i mängd och typ av magsyror är absorberingen av oorganiskt magnesium osäker och ofullständig.
Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost. En balanserad mångsidig kost och sunda levnadsvanor är viktiga. Förvaras utom räckhåll för barn.
Tillverkare:
Protina Pharm. GmbH - Tyskland
Leveranstid 4-8 arbetsdagar
Läs mer: https://www.hansanett.se/products/magnesium-diasporal-400-20p/

183,00 kr